BTH.

Tänkte berätta lite kort om min klass som jag har börjat i. Vi är i T2 och läser till ssk (sjuksköterskor). Det verkar vara en underbar klass, härlig sammanhållning och busiga på samma gång. Vi har blivit indelade i basgrupper, varje grupp är runt 8-10 personer tror jag. Jag är i basgrupp 7, med ett grymt härligt gäng. Alla är olika men alla är väldigt noga med att vara förberedd inför varje basgruppsträff vi har, vilket jag tycker är kanon. Vi är ett gäng plugghästar i gruppen som verkligen vill lyckas och vara ambitiösa.

Jag känner att för varje dag som går så växer jag sagta in i rollen som en blivande sjuksköterska. Det pirrar till lite extra i magen då jag skall gå på en föreläsning. Det är intressant och lärorikt men också svårt. De mediciska termerna är inte de lättaste. Med ett bra självförtroende och envishet löser jag allt och lite till.

Ikväll blir det till att börja plugga inför en reodvisning och ett seminarium som jag har lite längre fram. Det blir även ett kapitel Farmakologi. Det börja höras TENTA dags i mina öron, det är bara 5 veckor kvar nu...



Sambo.

Det har varit dåligt med bloggande ifrån mig sida, men det beror på att jag har varit utan internet. Nu är det ordnat och fixat. I fredags flyttade vi in i vår nya lägenhet och i lördags blev det en heldag på Ikea. Söndagen tillbringade vi med att bara finnas till. Nu har även skolan satt igång ordentligt.  Det kommer även komma upp en ny design och lite annat trevligt.

Balen 2009, jag bara älskade mig själv!


Förändras med tiden.

Alla förändras med tiden, likaså jag. Här kommer lite bilder som visar hur jag har sett ut genom åren, allt ifrån att sticka ut så mycket som möjligt till att vara nästan osynlig..


Såhär såg jag ut i februari,10. Lila överhår, silver underhår, samt mitt namn där bak.





Och här är en bild från hösten 09, i september om jag inte minns fel.




Augusti 09








Detta är några av frisyrerna jag har haft under hösten 09/våren 10..

Jag tycker verkligen det är spännande att testa på olika frisyrer hela tiden, ojoj! Har lovat min pojkvän att jag ska spara ut till långt hår nu.
Vi få väl se?

Mathilda och Sallie.

Bloggen kommer framförallt handla om en tjej som gick från att vara osäker på sig själv till att blir en självsäker tjej som är drivande och målmedveten, som nu har satsat allt på sin dröm om att bli sjuksköterska. Som sagt i stora drag kommer bloggen handla om mig, hur jag har utvecklas som person och vad det är som har gjort att jag är där jag är idag.
Ni får även följa mig hur det går i skolan, på träningen, hur jag och Sallie blev ett och om jag lyckas med min dröm.

Jag, Mathilda Ekdahl är en tjej på 20 år. Läser till sjuksköterska på BTH i Karlskrona. Inne på min andra termin och tycker att det är spännande och riktigt intressant. Det tar tid men jag känner att jag utvecklas hela tiden och är säker att jag har de kvaliter som behövs för att bli en bra sjuksköterska.
Om några dagar flyttar jag till min nya lägenhet, en bostadsrätt som jag älskar. En 2,5 för mig och mina djur (Sallie och Dhella).

Sallie är en flicka med ett hett temprament men med ett hjärta utav guld. Hon är en blandras mellan schäfer och golden. Idag är det tio månader som vi har hållt ihop. Hon är min livskamrat och jag kommer aldrig att sluta älska henne.

För några månader sedan blev jag riktigt kär, glad och lycklig. Det är en kille som jag hoppas att jag en gång i tiden ska få uppleva mina drömmar med, men det får tiden utvisa. Jag känner mig väldigt trygg och säker med min fina kärlek, dessutom är han är underbar pojkvän.

Sallie, 2006 kom den finaste valpen till världen. Idag är du 4 år och en otroligt vacker flicka.











Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0